espa
MENU
Immex, 3D audio and Visual experience
MENU

Terms of use

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.immex.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΠΕ-MEGA EVENT ΜΕΠΕ . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης (Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα 33).

Το e-shop της εταιρείας ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΠΕ-MEGA EVENT ΜΕΠΕ, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που θέλουν άμεση ενημέρωση στα προϊόντα της εταιρεία μας και την δυνατότητα να παραγγείλουν προϊόντα εξ' αποστάσεως μέσω διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Οι παρόντες όροι είναι απόλυτα συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, κ.ά.) προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΠΕ-MEGA EVENT ΜΕΠΕ.

Η εταιρείας μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση των δεδομένων και των συναλλαγών των μελών της και τα προστατεύει από ενδεχόμενες υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης. Η μέθοδος ισχύει σε όλα τα στάδια συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων από και προς το immex.gr. Κατά τη διαδικασία πληρωμών σας με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της, καταχωρούνται απευθείας στα συστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει σήμερα.

Σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός, έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και από εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Για την Παραγγελία:

Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης. Για κάθε αποστολή αιτήματος προς παραγγελία στην εταιρεία μας και για την ολοκλήρωση της, θα πρέπει να έχετε αποδεχτεί τους όρους της σύμβασης πώλησης και τους όρους χρήσης ,επιλέγοντας την ηλεκτρονική επιλογή "ΑΠΟΔΟΧΗ".

Επίσης ευθύνεστε για την ορθότητα και την νομιμότητα των στοιχείων σας τα οποία η εταιρεία μας τα γνωρίζει μόνον κατά τη δήλωση σας.

 

Τρόποι πληρωμής:

1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Αποδεκτές κάρτες είναι Visa και MasterCard.

Στην περίπτωση πληρωμής προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω αυτής και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.


2. Με τη χρήση του συστήματος PayPal.

Στην περίπτωση πληρωμής προϊόντων μέσω paypal, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω αυτής.

 

3. Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση 1,00 ευρώ

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.immex.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.


4. Τραπεζική Κατάθεση στον λογαριασμό

 


Σημειώσεις:

Θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΠΕ-MEGA EVENT ΜΕΠΕ.

Κατά τη διαδικασία παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθεί ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας της πιστωτικής κάρτας, η πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται το κατάστημα τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν η πουληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία με την άρση του απορρήτου (Ν.2225/1994) η τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας τα στοιχεία που γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας και δεν καταχωρούνται στην βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα  μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με έξοδα αποστολής 5 €, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον το βάρος της παραγγελίας είναι μέχρι 2Kg. Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, το κόστος αυξάνεται 1 € για κάθε επιπλέον Kg.

Για παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος (εντός Ε.Ε. Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κύπρο, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λιθουανία, Φινλανδία) ,  οι χρεώσεις στα μεταφορικά κόστη είναι 12 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) , εντος 7-10 εργάσιμων ημερων.

Η διανομή των προϊόντων από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 16:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Μόλις φτάσει η παραγγελία σας στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη παράδοση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα του καταστήματος (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν), τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει το κατάστημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάστασή τους ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών για την Ελλάδα και 5 ημερολογιακών ημερών για το εξωτερικό, εφόσον έχει συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφών. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας δέχονται σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται είναι η εξής:

ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΠΕ-MEGA EVENT ΜΕΠΕ

Πλουτάρχου 40, Παλλήνη Αττικής

Τηλ./Fax:+30 210 9402526


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε είτε μέσω e-mail στο info@immex.gr, είτε τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00-17:00).


ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

Το immex.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για τον Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Το immex.gr επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά που απορρέει από την χρήση των υπηρεσιών ή για κάθε άλλο λόγο ανάμεσα στον χρήστη και την εταιρεία, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια.

 

Services

Acoustic & Insulation Services

Immex works with experienced specialists to provide you with solutions for all of your acoustic and insulation needs. 

 • Soundproofing
 • Acoustic treatment
 • Photorealistic blueprints of implementation
 • Acoustic prediction
 • Implementation
 • Acoustic Measurements
 • Certifications
Audiovisual System Design

With the aim of a successful and complete design, our team monitors every stage of each project.

 • Understanding the requirements of the project
 • Preliminary design
 • Cost estimation
 • Finalised design

Technical Support
Our customers are our top priority, which is why Immex provides:

 • After sale support for all of the products we offer
 • Specialised support plans
 • Other on-site and remote services
Training

One of the most important factors when it comes to the smooth operation of audiovisual equipment is making sure that sufficient training is provided. The Immex team offers:

 • Hardware and software seminars
 • Accredited seminars 
 • Seminars and talks that focus on new technology and innovation in the audiovisual field
 • Training to ensure the smooth installation and operation of equipment

Undertaking installation and audiovisual projects

  The Immex team provides the following services when taking on an installation project: 

  • Project management
  • Supplying the equipment
  • Installation of the equipment
  • Providing design plans and documentation
  • Testing
  • Training 

  Consulting Services

  Immex also provides consulting and business analysis services targeting both existing and newly established businesses seeking the appropriate financial tools to achieve maximum return on their investments.

  Our company has many years of experience in conducting financial analyses within the context of various Development Programs (ΕΣΠΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ect.), as well as in managing business plans. We pride ourselves on providing high quality advisory services while offering continual support and fulfilling the needs of our customers.

  Our consultants

  have expert knowledge, extensive experience, and impressive academic backgrounds, and continue to stay up to date on advances in relevant fields. This allows us to ensure that our services will be of the utmost benefit to your company, and they can be summed up by the following categories:

  • Analysis of the unique needs of each company
  • Research to determine the ideal financial tools
  • Eligibility assessment and other special conditions
  • Preparation and submission of investment plans and all relative documents
  • Management and monitoring of investment plan implementation
  • Consistent updates and assistance in meeting long-term obligations regarding each Development Program

  Don’t hesitate to contact us to learn more about our current Programs and the relevant Participation Terms.  
  Don’t hesitate to contact us to learn more about our current Programs and the relevant Participation Terms.  

  Leasing Programs

  At Immex you will also find a number of flexible leasing solutions, allowing you to improve your production capabilities without having to invest extra capital.

  Our leasing programs are available to all businesses regardless of size and entity type, as well as to freelancers who are looking to modernise or supplement their current equipment.

  We offer specialised solutions which are tailored to your unique needs, with a flexible set of terms and conditions that we adapt to fit current market needs, and ensure you are well equipped to establish your company as a strong competitor in your field.